Aanbieding
Uiverkoopt
Opheffinguitverkoop
Dagdeals
Vroeger rookten we vlees om ervoor te zorgen dat het langer houdbaar bleef. Rook verdampt de sappen en conserveert het rauwe materiaal zodat moeder altijd vlees uit de voorraadkast kon halen en het gehele jaar vlees kon serveren. Nu is het zo dat we een andere wens willen vervullen met roken- veel mensen houden van de delicate rooksmaak van bijvoorbeeld gerookte zalm, ham en ander gebarbecued vlees. Roken is één van de grootste trends binnen barbecueën. Over het algemeen dien je een keuze te maken tussen smoking dust, houtsnippers en houtblokjes. Smoking dust wordt gebruikt voor koud roken, houtsnippers zijn perfect voor kort roken en houtblokjes zijn ideaal voor het low & slow roken.
De Chesley tuintafel is een stevige vierkante tuintafel van wicker in charcoal kleur. Het...
Meer informatieDe Xenio CX170 is een moderne en stijlvolle bediening bedoeld voor kachels met een...
Meer informatieDe Marbella Lounge-Diningtafel is gemaakt van wicker met halfronde draad en passende...
Meer informatieDe compactheid van dit tuinhuis doet niet af aan de stevigheid ervan. Door bij de...
Meer informatieDeze 2-zits loveseat is een module van de XXL factor loungeset. Deze luxe loungeset van...
Meer informatie