Aanbieding
Uiverkoopt
Opheffinguitverkoop
Dagdeals
Vroeger rookten we vlees om ervoor te zorgen dat het langer houdbaar bleef. Rook verdampt de sappen en conserveert het rauwe materiaal zodat moeder altijd vlees uit de voorraadkast kon halen en het gehele jaar vlees kon serveren. Nu is het zo dat we een andere wens willen vervullen met roken- veel mensen houden van de delicate rooksmaak van bijvoorbeeld gerookte zalm, ham en ander gebarbecued vlees. Roken is één van de grootste trends binnen barbecueën. Over het algemeen dien je een keuze te maken tussen smoking dust, houtsnippers en houtblokjes. Smoking dust wordt gebruikt voor koud roken, houtsnippers zijn perfect voor kort roken en houtblokjes zijn ideaal voor het low & slow roken.
De Chesley tuintafel is een stevige vierkante tuintafel van wicker in charcoal kleur. Het...
Meer informatieIn deze riante tuinkamer bevindt u zich in een oase van rust. Dankzij het formaat van de...
Meer informatieHet strakke ontwerp van deze barbecue is net zo indrukwekkend als de naam zelf.n De...
Meer informatieTuinhuis Naomi is gemaakt van kunststof. Dit materiaal is goed beschermd tegen diverse...
Meer informatieUw eigen droom blokhut maken was nog nooit zo makkelijk! De blokhutten zijn in een...
Meer informatie